Companyia Ignífuga (2017)

Kohlhaas, una discussió festiva sobre la idea de revolució es va estrenar dins el cicle El Cicló del Teare Tantarantana.

L’espectacle, basat en la novela de Heinrich von Kleist, va ser sel·leccionada pel certàment IT Emergents i es va poder veure al Festival Temporada Alta 2016 i al Festival Grec de Barcelona 2016.

Kohlhaas, una discussió festiva sobre la idea de revolució va ser tot un repte de producció. El pressupost era ínfim i la peça – que simulava un fals documental sobre la figura de Michael Kohlhaas – requeria una gran complexitat tècnica amb molts elements audiovisuals i escenogràfics. Amb imaginació i esforç vam aconseguir tirar endavant un projecte de realització audiovisual en viu amb dues càmeres des de l’escenari, més una tercera que emetia un streaming en directe des de l’exterior del teatre.

Tasques

Producció executiva, comunicació i distribució:

Pla de finançament
Seguiment de pressupost
Preproducció
Producció
Comunicació
Contractació
Distribució

Bolos:

Festival Fringe ‘14 Madrid, El Maldà Barcelona, Centro Párraga Murcia, El Morell, Tarragona, Teatre Cirvianum Torelló, Espai ETC Vic, La Cate Figueres, Sala La Planeta Girona.

Companyia Ignífuga (2017)

Kohlhaas, una discussió festiva sobre la idea de revolució se estrenó dentro el ciclo El Cicló del Teatre Tantarantana (Barcelona).

El espectáculo, basado en la novela de Heinrich von Kleist, fue seleccionada por el certamen IT Emergents y se programó en el Festival Temporada Alta 2016 y en el Grec Festival de Barcelona 2016.

Kohlhaas, una discussió festiva sobre la idea de revolució  fue un verdadero repto a nivel de producción. El presupuesto era ínfimo y la pieza – que simulaba un falso documental sobre la figura de Michael Kohlhaas – requería una gran complejidad técnica con muchos elementos audiovisuales y escenográficos. Con imaginación y esfuerzo conseguimos tirar adelante el proyecto de realización audiovisual en vivo con dos cámaras desde el escenario, más una tercera que emitía un streaming en directo desde el exterior del teatro.

Tareas

Producción ejecutiva, comunicación i distribución:

Plan de financiación
Seguimiento de presupuesto
Preproducción
Producción
Comunicación
Contratación
Distribución

Bolos:

Festival Fringe ‘14 Madrid, El Maldà Barcelona, Centro Párraga Murcia, El Morell, Tarragona, Teatre Cirvianum Torelló, Espai ETC Vic, La Cate Figueres, Sala La Planeta Girona.